Informatieve site over surfing and sup in Sri Lanka  info@surfsrilanka.nl

SURFING IN TROPISCH SRI LANKA

Surfsrilanka is een informatieve site over surfing en suppen in Sri Lanka. De site is opgezet door Imco Flipse. Imco heeft ruim 10 jaar in Sri Lanka gewoond en gesurft en is nog steeds mede-eigenaar van Surfcity Guesthouse in Unawatuna. Surfcity Guesthouse ligt aan het prachtige strand van Unawatuna met goede surfspots voor beginners en gevorderden in de nabije omgeving. Ook geven we info en tips over spots, accommodatie en surfles die verder langs de kust te vinden zijn, inclusief de oostkust.


VOOR BEGINNERS EN ERVAREN SURFERS

Sri Lanka heeft golven voor elk type surfer. De golven zijn zelden te hoog en meestal rond de 1,5 meter. Reefbreaks worden afgewisseld door beachbreaks. Sri Lanka wordt steeds populairder als surfland, maar er is altijd wel een spot te vinden met weinig crowds. Met een tuktuk of taxi bereik je alle spots eenvoudig.EEN PRACHTIG LAND VOL AVONTUUR

Sri Lanka is een geweldig mooi land. Naast surfen valt er veel te ontdekken. Sri Lanka heeft een rijke cultuur, regenwoud, bergen en prachtige stranden. Reizen is over het algemeen makkelijk en veilig en kan per trein, auto, taxi, tuktuk of bus. Op de website staan diverse tips om te zorgen dat je het land echt ervaart.


FRIENDS OF SURFSRILANKA

Nieuws

Samenwerking met Aloha Sun Surf School Unawatuna

Surfsrilanka werkt samen met diverse locale surfers en surfscholen, waaronder de Aloha Sun Surf School van onze vriend en surfcoach Randika Madushanka in Unawatuna. Boek een kamer in Surfcity en Randika neemt je mee voor surfles of surftrip langs de zuidkust van Sri Lanka.